Welkom op de website van JanssenCaravans.nl 

Uw vakantie begint bij ons!

Verhuur

Vanaf nu zijn ook al onze caravans te huur.

Laagste prijs

Doordat het bij vele mensen crisis is. en de vakantie al duur genoeg is. Is bij ons het idee ontstaan om tweedehands caravans te gaan verhuren, zo heb je toch een leuke vakantie in een mooie caravan. En ben je geen kapitaal kwijt aan een veel te luxe nieuwe caravan. Of vakantiehuisje.

Prijzen

De standaart verhuurprijzen zijn 125 euro voor een weekend ( Vrijdag tot Zondag ) of 175 euro per week ( 7 dagen ). Andere huurperiodes zijn ook mogelijk in overleg.

Voorwaarden

De genoemde prijzen zijn exclusief gas. Dit kan er bij gereld worden of je kan het zelf regelen. De caravan dient schoon en netjes teruggebracht te worden. zoals deze ook is afgeleverd door ons. Eventuele schade toegebracht aan de caravan zal in rekening gebracht worden.
Roken en huisdieren in de caravans is niet toegestaan!

Knaus Azur

Onze knaus Azur en Sudwind zijn onze meest geliefde modellen en worden het meeste verhuurt. door de luxe indeling van deze caravans loopt Knaus ver voor op andere modellen. Azur heeft een luxe en huiselijke inrichting met het interieur in een mooie houtkleur.

Knaus Sudwind

Sudwind is het andere model wat we voornamelijk verhuren. Deze caravan is erg geliefd om de fijne indeling en de frisse uitstraling. Kortom een fijne caravan om mee op pad te gaan!